"Вігален-35".

"Вігален-35".

Силіконовий коригувальний матеріал середньої в"язкості для отримання подвійних відбитків у разі часткової втрати зубів, захворювань пародонта з великою рухомістю зубів, протезування мостоподібними протезами будь-якого типу.
.
Матеріал можна використовувати не тільки з вітчизняними відбитковими масами "Вігален-30" і "Сіеласт-21", але й з зарубіжними аналогами, що твердіють унаслідок реакції поліприєднання і мають мінімальну усадку. Для отримання відбитка протягом ЗО с змішують рівні об"єми основної і каталізаторної паст до отримання гомогенної однорідної суміші, що має мінімальний робочий час 5—6,5 хв. Використовуючи індивідуальну ложку, можна отримати точний функціональний відбиток. Час затвердіння матеріалу в ротовій порожнині дорівнює 4—5 хв.
Для отримання коригувального відбитка перемішану однорідну масу наносять на заздалегідь висушену струменем сухого повітря поверхню основного відбитка і знову вводять його в рот. Матеріал не рекомендується використовувати в поєднанні із силоксановими масами поліконденсаційнго типу, полісульфідними відбитковими матеріалами.